PRIMA FILTERTEHNIKA

IZDELKI V AKCIJI

Izkoristite možnost ugodnega nakupa znižanih izdelkov
-9%
Zapri

Dvojni podpultni filter za vodo

167.00
Če imate prostorsko stisko, so podpultni čistilniki vaša prava izbira. Njihova namestitev je pod kuhinjskim pultom. Podpultni čistilniki so filtrirni sistemi za pitno vodo, namenjeni montaži pod kuhinjsko korito. Čistilniki so sestavljeni iz filtrov, ki zagotavljajo čisto in neoporečno pitno vodo.
-40%
HEPA filter za sesalce AEG/Electrolux/Philips
Zapri

HEPA filter za sesalce AEG/Electrolux/Philips

14.95
Ste že zamenjali HEPA filter na vašem sesalcu? Za vas imamo preprosto in ugodno rešitev - HEPA filter za vaš sesalec! HEPA pomeni visoko učinkovit zračni filter, ki je nepogrešljiv za odstranjevanje alergenov, saj ulovi mikro prašne delce, kot so pršice, hišni in cvetni prah ter delce cigaretnega dima.  
-30%
Clean office filter za radiator
Zapri

Clean office filter za radiator

11.20
Imate težave z alergijami in prahom v prostoru? Imate občutek, da vas v času kurilne sezone še posebej draži in praska v grlu? Čas je, da storite nekaj zase in za svoje zdravje! Ali veste, da smo v hladnih dneh, ko nas grejejo radiatorji še posebej izpostavljeni prahu, ki se skupaj s toplim zrakom dviguje v prostoru? Dnevno vdihujemo fini prah, ki se dviguje v prostor zaradi sproščanja toplote radiatorja. Čeprav delcev ne vidimo, pa njihovo vdihavanje povzroča številne bolezni, alergije, vnetje pljučnega tkiva in težave z dihanjem.
-40%
Clean office filter za tiskalnik
Zapri

Clean office filter za tiskalnik

14.99
Ali veste, da laserski tiskalniki v zrak spuščajo škodljive emisije, ki jih dnevno vdihavamo in s tem ogrožamo svoje zdravje? Čas je, da poskrbite zase tudi na delovnem mestu, kjer preživite velik del dneva! Ob uporabi laserskih tiskalnikov nenehno vdihavamo fini prah, ozon in benzen, ki ga v zrak spuščajo laserski tiskalniki. Raziskave, narejene na avstralski Univerzi za tehnologijo, kažejo, da je koncentracija prahu v nekaterih pisarnah kar štirikrat večja od koncentracije prahu ob avtocesti. Čeprav teh ultra finih prašnih delcev ne vidimo, lahko izpostavljenost tem delcem povzroča poškodbe naših pljučnih celic in ogroža naše zdravje.
-10%
Zapri

NOVO! Filter za rekuperator / prezračevalno napravo Zehnder ComfoAir Q350 / 450 / 600

26.90
Set vsebuje filter G4 za odvod umazanega zraka in filter F7 za dovod svežega zraka. Set dveh filtrov za rekuperator/prezračevalno napravo Zehnder ComfoAir Q 350/450/600.