Prikazovanje 1–12 od 108 rezultatov

Filter za akvarij

109,90 
Filter za akvarij je moderen tri stopenjski filtrirni sistem, ki deluje na principu reverzne osmoze. Opremljen je z dvema predfiltroma in membrano za reverzno osmozo. Celoten sistem je nameščen na pritrdilno ploščo. Sistem zagotavlja čisto vodo z nevtralno pH vrednostjo brez drugih substanc. Primeren je za uporabo gojenja večine morskih in sladkovodnih rib. *osmotsko filtrirana voda zakisli zaradi CO2 v zraku in njen PH se zniža
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

Filter za pralni/pomivalni stroj

6,90 
Filter za zaščito pralnega stroja
 • Ščiti pred nabiranjem vodnega kamna v pralnem ali pomivalnem stroju.
 • Podaljša življenjsko dobo pralnega/pomivalnega stroja.
 • Pomaga odstranjevati obstoječi vodni kamen.
Ta sodobni filter se namesti na vstopu hladne vode v pralni ali pomivalni stroj. Vsebuje polifosfate, ki ščitijo pred nabiranjem vodnega kamna in rjavenje armatur. Polifosfati tudi progresivno topijo obstoječi vodni kamen. Kompatibilen z večino pralnimi/pomivalnimi stroji na trgu.
 • Preprečuje nabiranje vodnega kamna.
 • Raztaplja obstoječ vodni kamen.
 • Podaljša življenjsko dobo naprav.
 • Izboljša učinkovitost detergentov.
 • Preprosta namestitev.
 
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

Filtrirni vložek CTO ogljeni 10″ 10 mikronov

14,90 
Ogljeni filtrirni vložki so namenjeni fini filtraciji vode in odstranjevanju organskih onesnaževalcev. Prav tako so namenjeni izboljševanju vonja in okusa vode. Ti filtrirni vložki odstranijo do 99 % klora, klorovih spojin, vonjav, pesticidev, herbicidev in veliko drugih neželenih snovi. Filtrirni vložek se menja 1-2 x letno, oziroma odvisno od porabe in kvalitete vode.
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

Ionski mehčalec vode

719,80 890,90 
Mehčanje z ionskim mehčalcem vode je edini ekonomsko sprejemljivi način mehčanja vode, ki dejansko odstrani vodni kamen iz vode.
Izberite možnosti

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 719,80 

Ionski mehčalec vode NA KLJUČ

1.190,00 
Ionski mehčalec vode ELBA 30 NA KLJUČ, vključuje: IONSKA MEHČALNA NAPRAVA 30 l – Avtomatska regeneracija na čas in volumen vode – Vgrajen mešalni ventil za nastavitev izhodne trdote vode – Ionski izmenjevalec z volumnom 30 L – Kapaciteta na regeneracijo: 120 m3/trdota v nemških stopinjah – Nizka poraba vode in tabletirane soli – Enostaven zaslon za upravljanje – Priklop 1 ” – Maksimalni pretok: do 3,0 m3/ – Prostor v solnici za do 75 kg soli 2 vreči: TABLETIRANA SOL 25kg  Filtrirni dvojček Montaža: - Strošek montaže vključuje: - Dostava - Enostavni priklop filtra in mehčalne naprave s 3 - 5 gibljivimi cevmi, oz. do 5 tekočih metrov napeljave - Do 3 h dela na lokaciji *Dodatno potrebni material in dodatne ure dela se računajo po ceniku + BREZPLAČNO VAM DODAMO ŠE:
 • dodatni filtrirni vložek naviti PP 20 mcr
 • dodatni filtrirni vložek ogleni 10 mcr
 • 25 kg tabletirane soli
 • kapljice za določanje trdote vode
*Neto cena 1190,00 eur velja za nakupe fizičnih oseb, z vključenim 9,5 % DDV. DDV za pravne osebe je 22 %.
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

Podpultni sistem za filtracijo vode z reverzno osmozo

239,90 
Filtrirni sistem za reverzno osmozo vode je moderen, šest stopenjski sistem s tremi predfiltri, membrano za reverzno osmozo in dvema končnima filtroma. Sistem za filtracijo vode z reverzno osmozo se vse pogosteje uporablja kot rešitev za podpultno filtracijo vode. Reverzna osmoza vodo očisti usedlin, težkih kovin, bakterij in virusov. Omogočajo pitje kristalno čiste, zdrave vode. Najpogosteje se uporabljajo v podpultne omarice pod kuhinjskim koritom. Naš sistem vam omogoča filtracijo do 280 litrov vode dnevno z nevtralno pH* vrednostjo. *osmotsko prečiščena voda zaradi CO2 v zraku zakisli in posledično se njen pH zniža Koristi sistema:
 • 6 stopenjska filtracija.
 • Opremljen s filtrirnimi vložki za alkaliziranje, mineralizacijo in ionizacijo vode.
 • Ugoden in okolju prijazen.
 • Odstrani do 98 % vseh nečistoč iz vode, ki jo filtrira.
 • Za popoln okus hrane in pijače.
 • Kompatibilen z večino filtrirnimi vložki na trgu.
Osmotska voda je okolju prijaznejša kot voda iz plastenk, hkrati pa na dolgi rok tudi prihranite. Set vključuje:
 • Sistem za reverzno osmozo
 • Ločeno pipo
 • Rezervoar za vodo
 • Set konektorjev
 • Navodila za namestitev
 
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

Trojček 10″

124,90 
PRIMA trojček je sestavljen iz treh povezanih filtrirnih ohišij, v katerih so vgrajeni filtrirni elementi, ki opravljajo posebej določeno funkcijo filtriranja, s katerimi dosežemo čisto vodo.
Izberite možnosti

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 124,90 

‘Finum tea glass system skodelica z dvojnim steklom in filtrom 200ml

13,90 
'Finum tea glass system skodelica z dvojnim steklom in filtrom 200ml je narejena iz posebnega materiala, zaradi česar se proizvod lahko uporablja za pitje čajev in tudi kave. Kombinacija visoko kakovostne plastike in nerjavečega jekla uporabniku omogoča prijetno, aromatično izkušnjo pri pitju čaja ali kave. Pokrov pa ohranja topel napitek dlje časa.
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

Antibaktrijski PP filtrirni vložek

7,20 
Eden najnaprednejših antibakterijskih filtrirnih vložkov iz polipropilena na trgu. V primerjavi s konkurenčnimi produkti ne vsebuje nano materialov in kemijskih aditivov, ki bi lahko negativno vplivali na človeško zdravje (vnetni odziv, izpuščaji,...). Struktura vlaken se proti sredini filtra veča in s tem se izboljša kakovost filtracije, hkrati pa se podaljša življenjska doba filtra. Zaradi svoje visoke kakovosti, ta filter odstranjuje usedline kot so pesek, rja in druge trdne snovi v velikosti do 1 mikron.
 • Najbolj inovativna antibakterijska tehnologija na trgu.
 • NE vsebuje materialov nano velikosti.
 • NE vsebuje težkih kovin.
 • Izdelani iz FDA GRAS (Generally Recognized As Safe - splošno varnih) materialov.
 • Antibakterijska učinkovitost potrjena v več neodvisnih laboratorijih po standardih ISO 22196 in JIS Z 2801.
 • Tro-slojna struktura zagotavlja postopno filtracijo s katero ujame več usedlin in ohranja daljšo življenjsko dobo.
 • Minimalen padec pretoka ob uporabi tega filtrirnega vložka.
 • Izdelano v Evropi.
 • Zagotovljena najvišja kakovost
 
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

BWT nadomestni filter za vrč (3+1 gratis)

27,90 
Inovativni BWT Longlife Mg2+ filter vložki so jedro BWT Namiznih Filtrirnih sistemov. So izredno dolgotrajni, saj posamezen filter prefiltrira do 20 litrov več, kot običajni filtri. Z enim filtrom lahko prefiltrirate približno 120 litrov vode ( če je trdota vode 15-17,8 dH). Za primerjavo, je to 120 steklenic, ki vam jih ni potrebno prenašati, oziroma 120 plastenk, ki jih ne odvržete in s tem varujete okolje.
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

BWT vrč za vodo

14,99 
Vrč za vodo BWT je vrč s filtrom za vodo, ki omogoča enostavno uporabo. Je preprost filtrirni produkt, ki hitro in učinkovito prečisti vodo in tako zaščiti zdravje celotne družine. Filtrirana voda iz vrča se lahko uporablja za pitje in umivanje, saj ima odlično zmožnost odstranjevanja klora in nečistoč iz pitne vode. Že samo klor pa lahko povzroča suho in poškodovano kožo. Tudi drugi kotlički za vodo in posoda imajo daljšo življenjsko dobo, če vanje nalivate vodo iz našega vrča.
Dodaj v košarico

Najnižja cena je enaka trenutni.

CINTROPUR filter za vodo

292,80 390,40 
Cintropur filtri so izdelani iz sintetičnih materialov najboljše kakovosti in so zato primerni za uporabo v prehranskih izdelkih in pitni vodi. Običajni filtri zadržujejo delce in v vodi netopne snovi. To povzroči padec pritiska, manjši pretok tekočine in posledično je lahko relativno hitro potrebna menjava filtra. Sistem delovanja filtrov cintropur pa je drugačen, saj delujejo po principu dvo-stopenjske filtracije, v njih pa je filtrirna vrečka, ki se jo enostavno menja. Vrtinčenje vode v teh filtrih povzroča nastanek centrifugalne sile zaradi katere se delci iz vode posedejo na dno filtra, filtrirna vrečka pa je manj obremenjena, saj se na ta način neprestano čisti.
Izberite možnosti

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 292,80